Det forsømte forår?

2017-05-26

Titlen på en god bog, der er kendt af alle folkeskoleelever. Men det er også kendetegnet for indslagene på min hjemmeside! Godt nok sprudler jeg af energi, men der er grænser for, hvad jeg kan nå. Al min tid går nemlig med opstarten af Nr. Nissum Håndbryg. Der er godt nok meget der skal ses til og ordnes inden den lille gårdbutik starter øl-salg den 1. juni.

En anden grund til manglende indslag, er at mit fotografiapperat er gået i stykker. Jeg tror det har fået lidt for meget støv og jord, af alt det havearbejde og arbejde i laden med at gøre gårdbutik, lager og brygrum klar. Og jeg kan ikke finde ud af at overføre billeder fra min telefon til computeren. Så nu går jeg en snørklet omvej over facebook for at få dem lagt ind!

Det går ellers godt med projekterne på Lundtoft. Jeg har før nævnt, at det er på Nr. Nissum Håndbrygs facebook-side (link nederst) man nu skal følge projekterne, men når det vedrører parken og hytterne, er det OK.

Terrassen er netop blevet lagt. Vi fik hjælp af en professionel (ja det ser nærmest ud som om det kun er ham der laver noget!). Man skal sommetider vælge, hvad man bruger sin energi og tid på, og det var bestemt givet godt ud i det her tilfælde. 8 timer tog det at lægge godt 100 kvm. fliser - og hvor er det blevet flot! Nu skal produktionsskolen i Lemvig samle hytte og saunahytte, så håber de har tid inden sommerferien.

Udover billeder af terrassen får I også lidt havebilleder. Jeg nyder at tage billeder af planterne, der bare pipler op. Jeg er begyndt at lægge lidt billeder ind af egne planter på planternes sider, men det er igen det med tiden. Jeg blev jo nødt til at "stjæle" billeder fra nettet da siderne blev oprettet, da der ikke var så meget at tage billede af dengang i november-januar!

Selvom tiden er knap skal det ikke gå ud over haven - den er smuk som aldrig før :-) Kom endelig og besøg os efter den 1. juni - og køb vores øl!