Så kan soklerne til hytterne blive støbt og dådyrerne kan bare glemme alt om at æde vores planter

2017-02-04

Selv om vi skriver primo februar, viser vinterens sig fra sin milde side, og det er derfor muligt at komme i jorden - dog med frygtelig ravage til følge, da det jo er noget vådt.

Jens har haft fat i folk med store maskiner og en tømrer, så nu er der gravet ud og sat galger op til hytten - og en sauna-hytte.

Ja for tingene går sommetider lidt stærk på Lundtoft. Projekt park og hytte er faktisk blevet til et helt erhvervsprojekt. "Nr. Nissum Håndbryg" er en realitet og er blevet registret med cvr-nr. og det hele. Jens har nemlig igennem mange år ønsket at få et brygrum og komme til at brygge øl til salg. Og ikke nok med det, han vil lave kursus med ølbrygning og have bed og breakfast! Ja, så er jeg altså også kommet til at sige ja til det. Men mit forslag om at bringe hytten i parken i spil og lave et "ude wellness område" blev så til gengæld taget godt imod af ham. 

Men her er det jo have, det drejer sig om. Jens' hjemmeside vil gå i luften engang her i foråret, så det bliver her, man kan følge erhvervsprojektet. Jeg kan jo nok ikke lade være med at vise billeder m.v. af hvad der sker her på Lundtoft - i hvert fald når det drejer sig om parken, som jeg jo føler et vist ejerskab over - selv om det bliver en del af en virksomhed.

Her er en status-opdatering i billeder:


Og så vil vi her fra Lundtoft ellers ønske alle en god uge 6 - vi drager afsted til Tennerife i morgen tidligt sammen med Gitte, Lisbeth, Christian og Esben. Uh, hvor jeg glæder mig!